Younes niet meer welkom: rest van seizoen bij Jong Ajax

26 maart 2018, 14:40

Amin Younes traint de rest van dit seizoen bij Jong Ajax. Dat is het gevolg van gesprekken tussen Erik ten Hag, directeur spelersbeleid Marc Overmars en de speler zelf. Aanvankelijk werd Younes voor twee weken verbannen nadat hij weigerde in te vallen in het competitieduel met sc Heerenveen.

"Wij hebben nog zes wedstrijden te spelen en daar wil ik alleen spelers bij hebben die honderd procent gemotiveerd zijn", licht Ten Hag toe op de website van Ajax. "Er is gedurende dit seizoen veel gebeurd met en rondom Amin, dat zal ongetwijfeld meespelen. Maar hij geeft ons niet het gevoel dat zijn aandacht volledig bij Ajax is. Marc en ik hebben hem vandaag meegedeeld dat hij de resterende weken van dit seizoen bij Jong Ajax traint."

Aan het einde van dit seizoen vertrek Younes via de achterdeur bij Ajax. Zijn contract in Amsterdam loopt af en Napoli claimt dat de Duitser in Napels heeft getekend. Younes zelf ontkent dat. Afgelopen winter ketste een transfer naar Napoli om persoonlijke redenen nog af. Tussen al het gesteggel met Ajax en Napoli door, verloor Younes ook zijn plek bij de nationale ploeg van Duitsland. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen