Spoorboekje: heerlijke affiches en Jong Oranje in actie

27 maart 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 27 maart.

Nieuws

Reacties op winst Oranje

Het Nederlands elftal boekte maandag een knappe en ruime overwinning op Portugal. Hoe zijn de reacties uit het Nederlandse en Portugese kamp? 

Specials

Terugblik op Twente-periode Verbeek

Saai was het niet, belabberd absoluut wel. Na een periode van vijf maanden werd Gertjan Verbeek maandag ontslagen door FC Twente, wat alweer zijn vierde ontslag op rij betekent. Het was een langgekoesterde wens van de oefenmeester om te werken bij Twente, maar zijn periode liep uit op een grote teleurstelling en betekent een nieuwe zwarte bladzijde in carrière. FCUpdate.nl blikt terug op de bewogen maanden van Verbeek in De Grolsch Veste.

Het rapport van Oranje

Zoals gebruikelijk maakt FCUpdate.nl na een interland van het Nederlands elftal de balans op door een rapport op te stellen. Hoe presteerden de internationals tegen Portugal? 

Wedstrijden

Jong Andorra - Jong Oranje (18.00 uur) 

Deze avond vol interlands wordt afgetrapt door Jong Oranje, dat om 18.00 uur tegen Andorra speelt in de EK-kwalificatie. Nederland is uit op revanche, aangezien er vrijdag met 1-4 verloren werd van België. Nederland bezet in groep 4 de tweede plaats met acht punten uit vijf duels en heeft evenveel punten als Oekraïne dat derde staat. De achterstand op koploper Engeland bedraagt vijf punten, waardoor Oranje aan de bak zal moeten. Alleen de nummer één plaatst zich direct voor het EK, de beste nummers twee gaan de play-offs in. 

Spanje - Argentinië (21.30 uur)

Na het gelijkspel tegen Duitsland moet Spanje vanavond weer aan de bak, als Argentinië de tegenstander is. Het belangrijkste is dat Lionel Messi, die afgelopen weekend nog ontbrak tegen Italië (2-0 winst), van de partij is. De sterspeler kampte met een dijbeenkwetsuur, maar kan vanavond gewoon spelen. Het duel is pikant voor Messi, aangezien de wedstrijd in Madrid gespeeld wordt. 

Voetbal op tv 

18.00 uur: Jong Andorra - Jong Oranje, FOX Sports 1, duel in kader van EK-kwalificatie

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7, voetbaltalkshow

20.35 uur: Duitsland - Brazilië, FOX Sports 2

20.50 uur: Engeland - Italië, FOX Sports 2

20.50 uur: Colombia - Australië, Ziggo Sport

21.20 uur: Spanje - Argentinië, FOX Sports 1 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen