Hekkensluiter Twente komt in actie en zet Verbeek op straat

26 maart 2018, 18:26   Bijgewerkt: 26 maart 2018, 19:51

Hij werd als verlosser binnengehaald in oktober vorig jaar, maar staat nu op straat: Gertjan Verbeek is maandag ontslagen door FC Twente. Dat bevestigt de club vanavond. De oefenmeester daalde vorige week met Twente af naar de laatste plaats van de competitie.

Verbeek was in oktober vorig jaar de opvolger van René Hake, die door de clubleiding werd geslachtofferd vanwege de teleurstellende resultaten. Het was een langgekoesterde wens van de oefenmeester om Twente te gaan leiden, maar al snel bleek dat hij voor een lastige klus kwam te staan. Hij won slechts één van zijn achttien Eredivisie-duels en zakte vorige week af naar de laatste plaats in Enschede. In de beker deed Verbeek het nog redelijk met Twente, maar in de halve finale was AZ met 4-0 veel te sterk voor de dolende formatie.

Maar liefst tien competitiewedstrijden eindigden in een nederlaag. Voor de clubleiding was het afzakken naar de laatste plaats blijkbaar de druppel, waardoor het besluit is genomen om Verbeek te slachtofferen. Twente speelt nog zes competitieduels om degradatie af te wenden.

Marino Pusic neemt voorlopig de honneurs waar bij Tukkers. Dat deed hij vorig jaar ook al in de periode tussen het ontslag van Hake en de aanstelling van Verbeek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen