België boekt overtuigende oefenzege op Saudi-Arabië

27 maart 2018, 22:38

België heeft dinsdagavond in een vriendschappelijke wedstrijd eenvoudig af weten te rekenen met Saudi-Arabië. De ploeg van Roberto Martinez won simpel met 4-0. Romelu Lukaku was de grote man met twee doelpunten en een assist.

België kende weinig problemen met Saudi-Arabië. Al na dertien minuten kwam het land op voorsprong dankzij een treffer van Romelu Lukaku. Zes minuten voor rust maakte Lukaku op aangeven van Eden Hazard zijn tweede van de avond. Dat was ook de ruststand.

Na rust ging België verder waar het gebleven was. Invaller Michy Batshuayi maakte er 3-0 van en niet veel later viel ook de vierde treffer. Ditmaal was Lukaku aangever en maakte Kevin De Bruyne het af. In de slotfase werd vervolgens niet meer gescoord waardoor 4-0 de eindstand was.