Gisteren gemist: Robben wil duidelijkheid, monsterzege Spanje

28 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 27 maart.

Robben wil duidelijkheid: "Kan nog geen beslissing nemen"

Het contract van Arjen Robben bij Bayern München loopt deze zomer af en het is nog altijd niet duidelijk of zijn verbintenis verlengd gaat worden. De 34-jarige aanvaller zegt nog geen besluit te hebben genomen over zijn toekomst en hoopt dat Bayern snel duidelijkheid geeft.

Oranje O19 kan EK vergeten na nederlaag tegen Duitsland

Het Nederlands elftal onder 19 jaar is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor het EK 2018 in Finland. De ploeg van Maarten Stekelenburg verloor dinsdagavond met 1-4 van de leeftijdsgenoten van Duitsland. Het duel tussen Schotland en Noorwegen eindigde in 4-5 waardoor Oranje als vierde eindigt in groep 1.

Jong Oranje wint dankzij Groeneveld nipt van Andorra

Jong Oranje heeft goede zaken gedaan in de EK-kwalificatiereeks. De ploeg van Art Langeler boekte dinsdagavond een nipte 0-1 overwinning op de leeftijdsgenoten van Andorra en blijft daardoor in het spoor van koploper Jong Engeland.

Brazilië neemt in Berlijn revanche op Duitsland

Vooraf was er al veel te doen over het oefenduel tussen Duitsland en Brazilië. Enkele jaren geleden vernederde Duitsland Brazilië namelijk op het WK door met 7-1 te winnen. Op bezoek in Duitsland wist Brazilië zich te revancheren door een 0-1 overwinning te boeken.

Overtuigend Spanje geeft Argentinië een pak slaag

Argentinië heeft dinsdagavond een bijzonder pijnlijke oefennederlaag geleden tegen Spanje. In Madrid werd het maar liefst 6-1 voor de ploeg van Julen Lopetegui. Aan de kant van Argentinië was Lionel Messi niet fit genoeg om in actie te kunnen komen.

Belangrijke uitslagen:

Rusland - Frankrijk 1-3

Denemarken - Chili 0-0

België - Saudi-Arabië 4-0

Duitsland - Brazilië 0-1

Australië - Colombia 0-0

Engeland - Italië 1-1

Marokko - Oezbekistan 2-0

Spanje - Argentinië 6-1

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen