Feyenoord gaat Vente voor meerdere jaren aan zich binden

28 maart 2018, 16:10

Dylan Vente gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen. Beide partijen hebben een principeakkoord bereikt over een nieuwe verbintenis to medio 2022, meldt de club woensdag via de officiële kanalen. Het huidige contract van de achttienjarige spits loopt tot de zomer van 2019.

"Het is bijzonder om een spits uit eigen opleiding voor een lange tijd vast te kunnen leggen", zegt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord. "Dylan liep hier al rond vanaf wat toen nog de E1 heette en komt uit een echte Feyenoord-familie. Hij heeft laten zien dat hij een grote ontwikkeling doormaakt en we geloven dat er nog veel meer in zit voor hem. Daar heeft hij de motivatie en de kwaliteiten voor."

Vente debuteerde dit seizoen in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. Zijn eerste doelpunt maakte hij in de stadsderby tegen Sparta. "Het is al een bijzonder seizoen voor mij met mijn debuut voor Feyenoord 1, ook nog eens in een Champions League-wedstrijd. Daarna heb ik al meerdere malen minuten in het team mogen maken en zelfs al een eerste keer kunnen scoren. Deze contractverlenging maakt het seizoen alleen maar specialer. Mijn doel is om bij Feyenoord te slagen."

De contractverlenging wordt binnen kort officieel beklonken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen