Gisteren gemist: Feyenoord stapt naar CAS, domper voor ADO

29 maart 2018, 00:30   Bijgewerkt: 28 maart 2018, 23:36

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 28 maart.

Feyenoord wacht op centen voor De Vrij en stapt naar CAS

Feyenoord probeert via sporttribunaal CAS de laatste centen te ontvangen van Lazio. Stefan de Vrij maakte in de zomer van 2014 de overstap naar Rome, maar is het laatste gedeelte van de transfersom nog niet overgemaakt. Volgens Italiaanse media is Lazio in een hackerstruc getrapt en kwam het geld in verkeerde handen terecht.

ADO krijgt Goossens voor dit seizoen niet speelgerechtigd

Een domper voor ADO Den Haag: John Goossens is tijdens het competitieslot niet inzetbaar. De club kreeg de middenvelder niet tijdig speelgerechtigd. Een vervelende samenloop van omstandigheden ligt daar aan ten grondslag, meldt ADO Den Haag.

Martens met Barça uitgeschakeld in Champions League

Lieke Martens kan fluiten naar de Champions League met FC Barcelona. Het Olympique Lyon van Shanice van de Sanden was woensdag in Catalonië met 0-1 te sterk. De Fransen wonnen vorige al met 2-1 en staan zodoende in de halve finale van de Champions League voor vrouwen.

Vente: "Op dit moment ziet de club mij als tweede spits"

Dylan Vente (18) proeft vertrouwen van Feyenoord en daarom gaat de jonge spits binnenkort zijn contract verlengen. Woensdag werd bekend dat beide partijen een principeakkoord hebben bereikt over contractverlenging tot medio 2022. "Ik heb de afgelopen periode goede gesprekken gehad met technisch directeur Martin van Geel", zegt Vente.

Lieder vindt zijn disciplinaire schorsing van Eindhoven onterecht

Mart Lieder vindt zijn disciplinaire schorsing bij FC Eindhoven onterecht. De topscorer van de Jupiler League hoeft zich tot zaterdag niet te melden bij de selectie en moet meetrainen met Eindhoven onder negentien jaar. Lieder moet daardoor de competitiewedstrijd van vrijdag tegen koploper NEC laten schieten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen