De Graafschap zegt contracten op en hoopt captain te behouden

29 maart 2018 – De Graafschap heeft het contract van een zestal spelers formeel opgezegd. Andrew Driver, Robert Klaasen, Kevin van Diermen, Tim Receveur, Tim Keurntjes en Rannick Schoop zijn door de club geïnformeerd dat hun aflopende contract niet wordt verlengd. Ook Sven Nieuwpoort heeft een aflopend contact, maar De Graafschap hoopt hem te behouden.

De Graafschap zegt contracten op en hoopt captain te behouden

"We zouden graag zien dat hij blijft", zegt technisch manager Peter Hofstede over aanvoerder Nieuwpoort. Van het zestal lijkt Klaasen de grootste kans te hebben om een nieuw contract te tekenen. De speler en club zijn al met elkaar in gesprek. "En dat ziet er positief uit."

Sterkhouder Mark Diemers lijkt in de zomer bij De Graafschap te vertrekken. "Hij heeft aangegeven dat hij wil vertrekken", aldus Hofstede. Ook doelman Filip Bednarek is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden in dienst van de club uit Doetinchem. "We hebben hem nog niet gesproken, maar het is duidelijk dat hij de brandende ambitie heeft op een hoger niveau te gaan spelen."

Eredivisie

gerelateerd