Napoli laat peperdure punten liggen tegen Sassuolo

31 maart 2018, 20:03

Napoli heeft zichzelf een zeer slechte dienst bewezen in de Italiaanse titelstrijd. De uitdager van Juventus kon de regerend kampioen passeren bij winst op Sassuolo, maar bleef steken op een moeizaam 1-1 gelijkspel.

Daardoor bedraagt de achterstand van Napoli op Juventus één punt, terwijl De Oude Dame vanavond nog in actie komt tegen AC Milan. Napoli kwam tegen Sassuolo, dat achtste staat, al vroeg in de wedstrijd op achterstand. In de 22ste minuut reageerde Matteo Politano alert bij een vrije trap en liet hij keeper Pepe Reina kansloos. Napoli ging in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker en die viel uiteindelijk ook. 

Een lage voorzet werd door Sassuolo-verdediger Rogerio in eigen doel gewerkt onder druk van José Callejon. Napoli rook bloed en wilde door. Invaller Arek Milik, die Dries Mertens was komen vervangen, was dichtbij met een fraaie omhaal maar trof geen doel. Ook de andere Napoli-spelers hadden het vizier niet op scherp, waardoor Napoli net als twee speelronden geleden (0-0 tegen Internazionale) weer puntenverlies heeft geleden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen