Bale pakt handschoen op bij Ronaldo-loos Real Madrid

31 maart 2018, 20:30

Zonder Cristiano Ronaldo, Isco en Sergio Ramos heeft Las Palmas zaterdag een eenvoudige driepunter genoteerd bij Las Palmas. Gareth Bale nam de ploeg bij de hand en maakte twee treffers. Ook Karim Benzema kwam tot scoren in de uitwedstrijd: 0-3.

Zonder het belangrijke drietal kende Real weinig problemen tegen de ploeg die achttiende staat. Na 26 minuten haalde Bale de trekker over na een sprint vanaf de middenlijn. De Welshmen werd weggestuurd door Luka Modric en maakte het karwei uitstekend af. Via Benzema, die de aanvoerdersband droeg tijdens zijn 400ste duel voor de club, werd het nog voor rust 0-2. De Fransman schoot een penalty tegen de touwen.

Dat deed Bale kort na rust ook. Zes minuten na de doelwissel wees de arbiter weer naar de stip en ditmaal nam Bale plaats achter de bal. Hij maakte geen fout en bepaalde de eindstand op 0-3.

Real blijft derde, maar de achterstand op Atlético Madrid is slechts één punt. De stadgenoot van Real heeft echter nog wel een duel minder gespeeld.