Fraser neemt Vitesse-spelers hun vrije dag niet af, maar is boos

31 maart 2018, 21:17

Henk Fraser zat na de blamage tegen Roda JC (0-3 nederlaag) vol frustraties over het optreden van zijn ploeg. Hoewel de oefenmeester besefte dat hij uiteindelijk verantwoordelijk is voor het geheel, kon hij zijn boosheid ook niet onder stoelen of banken steken. "Ik moest mezelf rustig houden, want het temperament is nooit weggeweest bij mij."

Tegenover FOX Sports ging Fraser in op de volgens hem terechte nederlaag. "Het beeld van de wedstrijd is vanaf minuut één al te zien. Wij waren vrij loom, hier en daar afwezig. Spelers durfden minder en daarom werd het heel slecht. We hebben matige wedstrijden gespeeld, maar dit was by far de slechtste."

Met name van zijn ervaren spelers had de trainer meer verwacht. Het is ook de reden dat hij middenvelder Thulani Serero al in de pauze wisselde. "Hij moet het spel maken, maar was daarin te weinig aanwezig. Ook Guram (Kashia, red.) nam te weinig initiatief. Op Navarone Foor en Jeroen Houwen na, heeft bijna iedereen zich verstopt."

Het zorgde voor de nodige frustratie bij Fraser. "In elke sport gaat het om bereidheid. Dat je elkaar motiveert, stimuleert, corrigeert. Ik moest mezelf rustig houden om niet het veld in te stappen. Uiteindelijk moet ik de rust bewaren in de ploeg. Of ik ze naar de club roep voor straftraining? Nee, ik respecteer iedereen z'n Pasen", lachte de trainer als een boer met stekende kiespijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen