Ibrahimovic maakt zichzelf onsterfelijk bij LA Galaxy

31 maart 2018, 23:13   Bijgewerkt: 1 april 2018, 10:59

Zlatan Ibrahimovic heeft zaterdagavonnd een droomdebuut gekend bij LA Galaxy. De Zweed begon op de bank en zag hoe zijn ploeg met 0-3 achterkwam, maar na een invalbeurt van Zlatan die tweemaal scoorde - waaronder een wereldgoal - won de thuisploeg alsnog van Los Angeles FC: 4-3. Wie de matchwinner was, behoeft geen betoog.

En dus stond de 3-3 op het scorebord, want twee doelpunten van Carlos Vela voor de pauze en een eigen goal van Daniel Steres hadden de bezoekers op een geweldige uitgangspositie gezet. Die konden ze echter niet verzilveren, want na de invalbeurt van Zlatan waren de rollen definitief omgedraaid. In het stadion was een ommekeer voelbaar, het magische van Ibracadabra kon Zlatan ook in Amerika brengen. 

Met hem in de ploeg scoorde LA Galaxy driemaal, waarvan twee op naam van Ibrahimovic. Op de vraag of hij nog fit genoeg was om te voetballen, antwoordde hij eerder deze week met de mooie woorden: 'Ik ben oud geboren en zal jong sterven'. Maar dit sportieve statement is nog vele malen krachtiger. Een droomdebuut is zelfs te weinig gezegd voor Zlatan, na nog geen twintig minuten al een koning in Los Angeles.

Bekijk de doelpunten hier

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen