Stegeman herhaalt: "Ik ben niet bezig met de play-offs"

1 april 2018, 18:12

John Stegeman is niet bezig met het behalen van de play-offs met Heracles Almelo. De oefenmeester verkondigt dat al enkele weken en herhaalde die boodschap na het verloren duel met sc Heerenveen nogmaals. "Al die doelstellingen, ik word er een beetje moe van."

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie, waarop de oefenmeester duidelijk niet tevreden was met wat zijn ploeg had laten zien in eigen huis tegen sc Heerenveen. "Aan de bal was het niet goed genoeg en het verdedigen was ook niet goed. Ik ben een veel dominanter en doelgerichter Heracles gewend, dat heb ik niet of nauwelijks gezien."

Dus was de 1-2 nederlaag, waarbij het doelpunt van Heracles ook nog eens laat in het duel viel, terecht. Stegeman baalt er sterk van, met name omdat zijn ploeg niet liet zien wat het daadwerkelijk kan. "Het probleem was dat veel mensen niet goed genoeg waren. Dus ik ga de wedstrijd zeker terugkijken, hier kunnen we allemaal van leren."

Dat de nederlaag ook een flinke steek in de play-offstrijd is, deerde Stegeman dan weer niet. "Ik ben namelijk helemaal niet bezig met de play-offs. Volgens mij zijn de media daar drukker mee, ik wil gewoon winnen. Dan komen die play-offs vanzelf aanwaaien. Het is een mooie ambitie, maar geen doelstelling."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen