Roda JC weet binnen een week of Korotaev wordt vrijgesproken

2 april 2018, 12:27

Roda JC weet over een week of investeerder Aleksei Korotaev definitief wordt vrijgesproken. Vorige week kreeg hij al het gelijk aan zijn zijde dat een handtekening van hem inderdaad vervalst was door Helin International, het bedrijf van de Belgische prins Henri de Croÿ. Maandag heeft hij geprobeerd om de boete van 3500 euro, die overbleef van zijn eerste straf, van tafel te krijgen.

Dat schrijft De Limburger. Volgens hetzelfde medium hoort Korotaev over een week of hij definitief wordt vrijgesproken van zijn straf. In dat geval mag hij het land uit en kan hij naar Roda JC komen, de club met wie hij altijd nog nadrukkelijk contact onderhoudt. Eerder werd zijn celstraf van drie jaar nog omgezet in een boete.

Tegenstander in de rechtszaal is Helin International. Het bedrijf beweerde dat Korotaev een cheque van 17,7 miljoen had uitgeschreven, maar dat bleek niet te kloppen. In plaats van de Roda-investeerder gingen twee medewerkers van Helin de gevangenis is. Alleen om zijn naam helemaal te zuiveren, ging Korotaev in beroep tegen zijn boete.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen