Lijnders gelooft in ommekeer bij NEC: "Moeten alles omdraaien"

2 april 2018, 13:13

Pepijn Lijnders is ervan overtuigd dat zijn NEC met een goede reactie komt in de Jupiler League-wedstrijd tegen Telstar. Zijn elftal is de koppositie in competitie kwijtgeraakt door de nederlaag tegen FC Eindhoven (3-2) van afgelopen vrijdag, maar gaat er ook alles aan doen om die in de laatste zes duels weer te heroveren.

"We moeten reageren natuurlijk. Er gebeurden veel dingen waardoor we terug hadden kunnen komen in de wedstrijd tegen Eindhoven. Dat lieten we na omdat we niet klinisch genoeg zijn. Dat moeten we verbeteren", analyseerde hij tegenover De Gelderlander. Maandagmiddag verwacht hij de ommekeer in eigen stadion.

"Wij moeten alles omdraaien naar energie. We moeten alles omdraaien naar uitdagingen. We moeten alles omdraaien naar vechtlust. We moeten alles omdraaien naar het echt willen winnen. Daar willen we het verschil in maken", aldus een vol gemotiveerde Lijnders.

Gemor

Dat er door de nieuwe nederlaag, zeker niet de eerste tegenslag onder leiding van de coach die in de winterstop werd aangesteld, onder de supporters ook wat gemor begint op te komen, hoort er volgens Lijnders simpelweg bij. "De supporters hebben tot nu toe achter ons gestaan. Af en toe is er wel gemor. Dat hoort bij deze club. Het is aan ons om het stadion mee te krijgen. Dat is erg belangrijk. Thuis zijn we sterk en we hebben de punten hard nodig. Ik denk dat iedereen dat beseft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen