De Jong strijkt plooien glad na ophef over El Jebli bij Graafschap

2 april 2018, 19:36

Henk de Jong is in de bres gesprongen voor Youssef El Jebli. De trainer van De Graafschap voelde zich genoodzaakt enkele zaken recht te zetten na uitspraken van El Jebli. De publiekslieveling had gezegd waardering te missen in een nieuwe contractvoorstel van De Graafschap. Het publiek reageerde daarop met een spandoek: 'Clubmensen die presteren moet je waarderen'.

Volgens De Jong betreurt El Jebli zijn uitlatingen. "Hij heeft mij gezegd dat hij dat interview nooit had mogen geven", zegt de oefenmeester tegen Omroep Gelderland. "Dit was niet de bedoeling. Nu worden er dingen bespeeld en supporters weten natuurlijk niet wat er allemaal speelt."

Voor El Jebli ligt een 'fantastisch' contract klaar, aldus De Jong. "Dat hij snel moet tekenen. Youssef is iemand die zich nooit met geld bemoeit. Dit zal allemaal wel bij zijn zaakwaarnemer vandaan komen. Feit is dat het vrijdag niet goed naar buiten is gebracht."

De Jong rekent erop dat alles op z'n pootjes terechtkomt. "Natuurlijk gaat dat gebeuren. Maar dit is wel het laatste contract dat hij krijgt aangeboden. Ik vond dat ik nu even moest opkomen voor Youssef en voor de club. Nu krijgen namelijk mensen de zwarte piet die dat niet verdienen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen