Ajax gaat ook samenwerking aan met Sydney FC

3 april 2018, 11:37

Ajax heeft de handen ineen geslagen met Sydney FC. De Amsterdammers gaan in de komende drie jaar met de Australische club ideeën uitwisselen over het opleiden van spelers en coaches, zo meldt Sydney FC dinsdag via de officiële kanalen.

"Dat we weer een samenwerking met een club aangaan, laat de kracht van Ajax zien", aldus Ajax-directeur Edwin van der Sar. Onlangs sloot de recordkampioen van Nederland al vergelijkbare deals in Japan en China. "Het is ons doel om over de hele wereld goede partners te vinden. Sydney FC is een topclub in Australië en we zien in hen een geweldige partner. Dit is weer een partnership met interessante mogelijkheden om onszelf te manifesteren als de beste voetbalopleiding ter wereld."

Sydney FC-topman Danny Townsend vult aan: "De jeugdopleiding van Sydney FC is hard op weg om erkend te worden als de beste van Australië. Deze samenwerking met Ajax zal onze academie verder versterken. Dat we toegang hebben tot de kennis en expertise van de grootste club van Nederland en dit naar Australië kunnen brengen, zal een enorm voordeel opleveren voor Sydney FC en het hele Australische voetbal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen