Weergaloze Cristiano Ronaldo pijnigt Juventus in Turijn

3 april 2018, 22:39

Wat het begin van sportieve revanche had moeten zijn voor Juventus, is geëindigd in een drama. De Oude Dame ging voor eigen publiek met 0-3 onderuit in de eerste kwartfinale tegen Real Madrid. Cristiano Ronaldo – die twee treffers voor zijn rekening nam – verwende het publiek met een fenomenale omhaal.

Dat het een zware avond zou gaan worden tegen de titelhouder, wist Juventus natuurlijk op voorhand al. Maar het werd ook nog eens na twee minuten al benadrukt. Isco, die continu de bal opeiste in het Allianz Stadium, zag Ronaldo even aan de aandacht van de Italiaanse defensie ontsnappen en gaf de bal goed af. De doelpuntenmachine sloeg meteen genadeloos toe: 0-1.

De grootste smaakmaker aan de kant van de thuisploeg liet zich in minder positieve zin zien. Paulo Dybala kon zijn kwaliteiten niet echt benutten en maakte zich voor rust met een schwalbe al niet populair bij de arbitrage. In de tweede helft moest hij zelfs vertrekken na een wilde schop tegen het lichaam van Daniel Carvajal.

Het lijkt een onmogelijke opgave te gaan worden voor Juventus in de terugwedstrijd. Sergio Ramos zal dan moeten toekijken vanaf de tribune omdat hij zijn derde gele kaart kreeg van het toernooi, al zal de aanvoerder hoogstwaarschijnlijk niet per se nodig zijn in Madrid.

Opstellingen

Juventus: Gianluigi Buffon; Mattia De Sciglio, Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini, Kwadwo Asamoah (69. Mario Mandzukic); Sami Khedira (75. Juan Cuadrado), Rodgrio Bentancur; Douglas Costa (69. Blaise Matuidi), Paulo Dybala, Alex Sandro; Gonzalo Higuain

Real Madrid: Keylor Navas; Daniel Carvajal, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro; Toni Kroos, Luka Modric (82. Mateo Kovacic); Isco (75. Marco Asensio); Cristiano Ronaldo, Karim Benzema (59. Lucas Vazquez)

Man of the match: Cristiano Ronaldo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen