Groningen wil bewierookte Bacuna langer aan zich binden

4 april 2018, 08:03

FC Groningen wil Juninho Bacuna langer aan zich binnen. De club gaat spoedig met de twintigjarige middenvelder om tafel. Groningen heeft ook gesprekken met Tom van de Looi en Tom van Weert op de rol staan. De contracten van het drietal lopen in de zomer van 2019 af.

Bacuna werd deze week bewierookt door Willem van Hanegem, die hem zondag goed vond spelen tegen Ajax. Volgens De Kromme kan Bacuna de stap naar de top-drie al maken. Als het aan Groningen ligt, gaat het jeugdproduct zijn verbintenis in het Noordlease Stadion verlengen.

"Maar dat komt niet ineens door de woorden van Van Hanegem hoor", zegt technisch manager Ron Jans in het Dagblad van het Noorden. "Het voornemen lag er al om samen met Bacuna en onze nieuwe trainer Danny Buijs het gesprek aan te gaan. Dat geldt overigens voor meerdere spelers van wie het contract in 2019 afloopt, zoals Tom van de Looi en Tom van Weert. Zo zijn er nog een aantal. Want we natuurlijk niet willen is dat ze over een tijdje voor niets de deur uit lopen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen