Klap voor Guardiola: "Hebben nog negentig minuten"

4 april 2018, 23:35   Bijgewerkt: 4 april 2018, 23:41

Het grote doel van Pep Guardiola is de Champions League winnen met Manchester City, maar die ambitie heeft woensdagavond op Anfield een flinke knauw gekregen. Op visite bij Liverpool werd de koploper van de Premier League in de eerste helft geslacht, wat leidde tot de 3-0 eindstand. De Spanjaard baalt.

"Bij het eerste tegendoelpunt maakten we een fout, de tweede treffer was een prachtige goal", blikt hij terug. "In de tweede helft hebben we goed gespeeld en sterk gereageerd. We hadden één doelpunt nodig, maar wisten niet te scoren. Het zal absoluut niet makkelijk worden voor ons, maar we hebben nog negentig minuten. Niemand zal nog in ons geloven, maar wij moeten onszelf morgen oprapen."

Het vertrouwen in zijn ploeg is niet weg bij Guardiola. "Ik geloof in mijn ploeg, want de jongens hebben al veel goede dingen laten zien dit jaar", zegt hij. "We gaan het echt nog proberen. We spelen dit weekend tegen Manchester United en hebben daarna nog drie dagen om ons klaar te stomen voor de return."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen