Di Francesco wijt nederlaag Roma mede aan Makkelie

5 april 2018, 08:17   Bijgewerkt: 5 april 2018, 12:37

Danny Makkelie is de gebeten hond bij AS Roma. Onder meer trainer Eusebio Di Francesco vindt dat zijn team woensdagavond tegen FC Barcelona benadeeld is door de Nederlandse scheidsrechter. Makkelie kende de Romeinen in de openingsfase van de wedstrijd geen penalty toe.

Na tien minuten spelen werd Edin Dzeko in het strafschopgebied onderuit gelopen door Nélson Semedo. Tot verbazing van de spits van AS Roma liet Makkelie het spel doorgaan. "Barcelona is op eigen kracht goed genoeg, ze hebben geen hulp nodig van ons en de scheidsrechter", zegt Di Francesco via de clubkanalen van de Romeinen.

Op de vraag wat de trainer aan de wedstrijd had willen veranderen, antwoordt Di Francesco heel stellig. "De scheidsrechter. We hebben de wedstrijd op de juiste manier benaderd en hebben ambitie getoond. We hebben Barcelona echter twee eigen doelpunten cadeau gedaan en de bal op een presenteerblaadje aan Luis Suárez gegeven. We hebben onszelf in de voet geschoten, dus we kunnen niet voor alles anderen de schuld geven."

Lees ook: Makkelie is de gebeten hond bij Roma: "Hij had het lef niet"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen