Weghorst naar Hannover broodjeaapverhaal: "Ik heb geen haast"

5 april 2018, 09:09

Wout Weghorst werd woensdag gesignaleerd op Schiphol en vervolgens in verband gebracht met een overgang naar Hannover 96, maar van dat verhaal blijkt weinig te kloppen. De spits van AZ reisde wel af naar de Duitse stad, maar niet om een transfer te bespreken. Samen met zaakwaarnemer Simon Cziommer bracht Weghorst een bezoek aan spelersmakelaarsbureau Stars & Friends.

"Dat stond al een tijdje gepland", zegt de aanvaller tegenover De Telegraaf. "Ik ben nu een jaartje bij dat bureau aangesloten. Ik wilde graag een keer achter de schermen kijken en kennismaken met de mensen die daar werken. Hun hoofdkantoor zit in Oostenrijk, maar het bureau in Hannover was voor mij het dichtstbij. Blijkbaar ben ik in de ochtend dus gesignaleerd op Schiphol en is er een heel circus ontstaan. Terwijl ik me van geen kwaad bewust was."

Weghorst geeft toe dat hij ooit nog een keer de stap naar het buitenland wil maken, maar op dit moment focust hij zich op AZ. "We doen het heel goed en volgend seizoen spelen we hoogstwaarschijnlijk weer Europees voetbal. Ik heb geen haast en hoef echt niet per se weg uit Alkmaar", aldus Weghorst, die onlangs debuteerde in het Nederlands elftal. Namens AZ was de spits dit seizoen tot nu toe goed voor dertien doelpunten en vier assists.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen