Robbemond: "Er wordt niet zomaar van Willem II gewonnen"

5 april 2018, 20:43

De stemming op het trainingsveld van Willem II was deze week uitstekend. Logisch, aangezien er zaterdag knap met 3-2 werd gewonnen van FC Utrecht. Vrijdag hoopt trainer Reinier Robbemond de goede serie van de Tilburgers voort te zetten tegen Excelsior. Hij wil echter niet dat de Rotterdammers worden onderschat.

Willem II staat momenteel dertiende en is hard op weg om directe handhaving te bewerkstelligen. Robbemond weet dat het goed gaat en kijkt uit naar het duel in Kralingen. "Maar we moeten niet denken dat we even van ze gaan winnen", waarschuwt hij op de website van de club. "De wederopstanding tegen Utrecht was een zeer knappe prestatie. Dat we van zo'n goed team onder die weersomstandigheden wonnen, dat zegt iets over de flow waarin we zitten. Sinds PSV-thuis en Twente-uit wordt er anders naar ons gekeken. Er wordt niet zomaar van dit Willem II gewonnen."

Excelsior verloor de laatste twee duels en heeft het even moeilijk, maar is volgens Robbemond een gevaarlijke opponent. "Zij staan niets voor niets op een elfde plek. Daarnaast heeft Excelsior afgelopen weekend een tik gehad (5-0 verlies tegen Feyenoord, red.), dus Mitchell van der Gaag zal een gepaste reactie van zijn team verwachten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen