'Recordbreker' Sol past wel bij Feyenoord volgens Bombarda

6 april 2018, 07:54

Fran Sol is momenteel de topscorer van de Eredivisie en staat daarom (logischerwijs) in de belangstelling van veel andere (Eredivisie-)clubs. Ook wordt hij in verband gebracht met Feyenoord. Volgens Mariano Bombarda, hij speelde voor beide clubs in het verleden, zou het geen gekke transfer zijn voor de Spaanse goalgetter, die vermoedelijk het record van de oud-spits gaat verbreken in Tilburg.

"Ik ken Fran, hij heeft een goeie mentaliteit. Maar hij is wel een iets ander type dan Nicolai Jørgensen", legt Bombarda uit tegenover de NOS. "Hij heeft ontegenzeggelijk kwaliteiten. Hij maakt veel slimme doelpunten in de zestien en scoort ook veel met het hoofd bij de tweede paal."

Volgens de Argentijn is Sol een van de redenen dat de Tilburgers al zo goed als veilig zijn in de Eredivisie. "Simpel gezegd heb je om te overleven een goede keeper nodig, een redelijke verdediging en een spits die er vijftien inschiet. Dat was in mijn tijd al zo en dat geldt nu nog steeds. Met dat laatste zit het in ieder geval wel goed."

Met zijn topscorerstitel kan Sol ook zomaar het record van zeventien treffers van Bombarda breken, die hij in één seizoen (1998/99) maakte namens Willem II. Vrezen doet de oud-spits overigens niet: "Die zeventien doelpunten gaat Fran wel halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen