Dost baalt erg van schorsing: "Het is heel erg dom van mij"

6 april 2018, 08:13

Bas Dost baalt enorm van het feit dat hij in het heenduel met Atlético Madrid in de Europa League een schorsing heeft opgelopen voor de return. De Nederlandse spits bedacht na zijn overtreding pas dat hij op scherp stond en heeft dan ook weinig goede woorden over voor zijn eigen actie. "Het is heel erg dom, ik had niet in mijn hoofd dat ik geschorst was. Dat kwam later pas."

Tegenover FOX Sports keek de aanvaller terug op het teleurstellende duel, waarin met 2-0 verloren werd. "We hebben de nul voorin, dat is niet goed. We hadden wel kansen om te scoren namelijk", begon hij. "Dat verwijt ik mezelf wel, vooral dat ik op bepaalde momenten de scherpte mis. Waarin dat zit? Geloof, gevoel. Net verkeerd anticiperen. Dat komt wel weer terug, maar vervelend dat het er juist nu even niet is."

En dus gingen de Portugezen onderuit op Spaanse bodem en moeten in eigen huis over een week ook nog eens topscorer Dost missen. "De gele kaart die ik kreeg was terecht. Typisch een aanvallende tackle. Een domme actie", baalde hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen