Kuyt maakt bij Quick Boys rentree op Nederlandse velden

6 april 2018, 11:07

Dirk Kuyt keert bijna een jaar na zijn afscheid bij Feyenoord terug op de Nederlandse voetbalvelden. De Katwijker gaat nog dit seizoen spelen bij 'zijn' Quick Boys. Kuyt is momenteel nog enkel assistent-trainer bij de club, die met een acuut spitsenprobleem kampt. Om de titelstrijd in de derde divisie levend te houden, trekt Kuyt zelf de voetbalschoenen weer aan.

Het spitsenprobleem is trouwens een direct gevolg van het wegsturen van Yordi Teijsse, die nota bene ruzie kreeg met Kuyt zelf. Volgens Omroep West traint Kuyt ter voorbereiding op zijn rentree al enkele weken met de eerste selectie mee en kan hij op korte termijn instromen. Kuyt heeft zich namelijk eerder dit seizoen al bij de KNVB laten inschrijven als spelend lid.

In de jacht op de derde periodetitel speelt Quick Boys zaterdag tegen concurrent Jong FC Groningen. De kans is groot dat Kuyt voor dat belangrijke treffen al aan de aftrap verschijnt. Gisteren werd al bekend dat het Feyenoord-icoon volgend seizoen trainer wordt van Feyenoord Onder-19.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen