Ook Oliseh claimt overwinning in zaak tegen Fortuna

7 april 2018, 08:54

Ook Sunday Oliseh claimt de arbitragezaak tegen Fortuna Sittard te hebben gewonnen. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Carlos Barros. De Limburgse club trad vrijdag met een statement naar buiten, waarin Fortuna de overwinning opeiste. Feit blijft dat Oliseh niet terugkeert als trainer.

"Het is tekenend voor de lompheid van Isitan Gün (voorzitter, red.)", zegt Barros tegen 1Limburg. "Hij doet nu alsof hij de kwestie gewonnen heeft. Net zoals hij wilde laten overkomen dat er een verstoorde arbeidsrelatie was."

Barros blijft in zijn betoog hard uithalen naar Gün. "Door nu te pronken en zichzelf op de borst te kloppen dat Oliseh niet meer terugkomt, is op zijn zachtst gezegd ironisch. Als hij met ons het ontslag had willen bespreken zoals professionele clubs dat doen, was dit hele circus nergens voor nodig geweest."

In ieder geval krijgt Oliseh zijn baan niet terug, bepaalde de arbitragecommissie van de KNVB. Fortuna moet wel een deel van het salaris (90.000 euro bruto) doorbetalen aan de Nigeriaan. "De arbitragecommissie heeft gelukkig door deze regen aan verklaringen heen gekeken en een ontslagvergoeding toegekend aan mijn cliënt. Overduidelijk bewijs dat Sunday deze zaak heeft gewonnen."

Lees ook: Oliseh verliest de arbitragezaak tegen Fortuna Sittard

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen