Krul legt contractvoorstel van Brighton mogelijk naast zich neer

7 april 2018, 16:24

Tim Krul heeft een aanbieding op zak van Brighton & Hove Albion om ook volgend seizoen onder contract te staan bij de promovendus. Toch weet de doelman niet zeker of hij ingaat op het voorstel, want de dertigjarige Nederlander - die momenteel bij zijn club tweede keuze is - wil weer vaker spelen. "Voor mijn blessure speelde ik elke week, dat wil ik weer." 

Tegenover Ziggo Sport blikte de goalie vooruit op zijn toekomst, gezien zijn aflopende contract bij Brighton - waar ook landgenoten Davy Pröpper en Jürgen Locadia onder contract staan. "Als keeper kan ik nog wel even mee en ik heb nog een contract tot aan de komende zomer. De club wil graag met me door, maar geven ook aan dat als ik een kans krijg als nummer één ergens, dat ze met niet in de weg gaan staan."

Een uitdaging in Nederland of het financieel aanlokkelijke Midden-Oosten gaat het waarschijnlijk niet worden voor Krul. Wat hem betreft blijft hij actief in Engeland, ook als hij niet bijtekent bij Brighton. "Engeland past wel bij mij. Natuurlijk zou ik het liefst in de Premier League blijven, maar dat ligt nog allemaal open."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen