Fraser snapt dat er kritiek is op zijn functioneren: "Dat is topsport"

7 april 2018, 21:32

Henk Fraser denkt niet dat de KNVB-Beker winst van vorig seizoen hem op dit moment extra credits geeft in Arnhem. De oefenmeester ligt onder vuur omdat Vitesse, ook zaterdagavond tegen NAC Breda, ondermaats presteert. "Dit is topsport en dan is dit de realiteit", bleef de coach realistisch.

Tegenover FOX Sports werd hem gevraagd naar zijn nabije toekomst en de druk die op hem ligt. "Iedereen vergeet de goede dingen (de bekerwinst, red.). Gelukkig ook de slechte dingen", begon Fraser. "Dat is de realiteit, dit is een nieuwe serie, de bekerwinst speelt niet meer. Gelukkig mag ik op veel schilderijen hangen met de eerste prijs ooit, maar dit is wel topsport. De club weet wat ze aan mij hebben, maar zij moeten aan het clubbelang denken. De laatste vier wedstrijden presteren we ondermaats."

Zo ook in Brabant tegen NAC Breda. "De eerste helft en het resultaat waren onvoldoende. Het enige positieve vandaag is dat het in de tweede helft beter ging, maar op dit moment spelen we vooral tegen onszelf. Daarin moet ik de ploeg zien te steunen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen