ADO-fans niet welkom bij FC Utrecht na ongeregeldheden

8 april 2018, 09:10

Wanneer ADO Den Haag zondagmiddag op bezoek gaat bij FC Utrecht zijner geen uitsupporters welkom, zo is in de nacht van zaterdag op zondag besloten. De aanleiding voor het besluit is de confrontatie tussen de supportersgroepen afgelopen nacht.

Supportersgroepen zochten elkaar afgelopen nacht op op de A12 bij De Meern. De rijbaan werd daarop in beide richtingen afgesloten. Ook in de binnenstad was het eerder onrustig. Een woordvoerder van de politie Midden Nederland meldt aan Omroep West dat bij de ongeregeldheden supporters van ADO Den Haag, Feyenoord en FC Utrecht betrokken waren.

De burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, bepaalde na het incident dat uitsupporters niet meer welkom zijn bij de wedstrijd van zondag, zo meldt ADO via de officiële kanalen. Het uitvak in De Galgenwaard zal worden afgesloten. ADO doet daarom een oproep aan fans om vooral niet alsnog naar Utrecht af te reizen. Het duel tussen ADO en FC Utrecht staat zondag voor 12.30 uur op het programma. FC Utrecht is de huidige nummer vijf in de Eredivisie. ADO bezet plek negen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen