Molenaar ziet Roda weer winnen: "Wel eens anders geweest"

8 april 2018, 09:14   Bijgewerkt: 8 april 2018, 09:34

Roda JC boekte zaterdagavond een belangrijke 3-2 overwinning op PEC Zwolle. Dat betekende de derde overwinning op rij voor de ploeg uit Kerkrade. Trainer Robert Molenaar was dan ook zeer tevreden en hoopt in de laatste weken nog een plekje te kunnen stijgen op de ranglijst.

Roda begon sterk en stond binnen acht minuten op een 2-0 voorsprong. "Je ziet wat het oplevert als we zo beginnen. Dat is ook wel eens anders geweest", reageert Molenaar na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik vond wel dat we daarna te veel de voorsprong gingen verdedigen in plaats van te voetballen. Na rust deden we dat beter. Maar het duurde helaas nog wel een tijdje voor ik rustig in de dug-out kon zitten. Daar moest eerst de gelijkmaker aan te pas komen. Gelukkig valt de winnende nog."

De winnende treffer kwam op naam van Mikhail Rosheuvel te staan. In de vorige thuiswedstrijd, tegen Sparta Rotterdam, werd de aanvaller flink bekritiseerd vanwege een ongelooflijke blunder. "Iedereen gunt hem dit doelpunt. Hij werkt er keihard voor. Hij had hem nu niet op denken staan, maar op doen. Dat past veel beter bij hem." Door de zege ziet Roda het gat met hekkensluiter FC Twente oplopen tot zes punten. "Maar ik zou het niet erg vinden als het gaatje naar boven toe ook kleiner gaat worden", doelt Molenaar op het aankomende duel met FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen