Steijn na nederlaag: "Dit was een fysiek zwaar seizoen"

8 april 2018, 11:25   Bijgewerkt: 8 april 2018, 11:38

VVV-Venlo leek zaterdag een punt te gaan pakken tegen Sparta Rotterdam, maar ging in de slotfase alsnog met 3-2 onderuit. Maurice Steijn stelt dat VVV ook wel pech had dat drie sterkhouders noodgedwongen naar de kant moesten. De trainer stelt dat zijn spelers op hun laatste benen lopen.

Steijn beende na afloop van de wedstrijd boos van het veld en stelde dat VVV de nederlaag volledig aan zichzelf te wijten heeft. "We begonnen heel slecht aan de wedstrijd en hadden binnen een kwartier al met 2-0 achter kunnen staan. We waren totaal niet bij de les", reageert de trainer bij FOX Sports. "Daarna knokken we ons nog wel in de wedstrijd en vond ik ook dat we de betere ploeg waren. Misschien wel zeventig minuten lang."

VVV had vaker dan twee keer kunnen scoren, maar miste enkele grote kansen. "Redding van de keeper, naast, bal op de paal", somt Steijn op. "Zo laten we Sparta in leven. We moeten het over de streep trekken en dan is het heel zuur dat die 3-2 zo valt. Het kraakt bij ons en we moesten drie spelers noodgedwongen wisselen. Het was een fysiek zwaar seizoen waar we hard moesten werken. Dat zie je nu terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen