Groenendijk: "Op voorhand teken je voor een punt in Utrecht"

8 april 2018, 15:59

Alfons Groenendijk heeft genoten van ADO Den Haag zondagmiddag tegen FC Utrecht. De oefenmeester was blij met het optreden van zijn ploeg tegen de Domstedelingen, zeker omdat ze in een wat mindere fase van de competitie zaten. "Als staf hebben we een goede reactie gezien op vorige week", aldus de trainer.

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie na de spectaculaire 3-3 in en tegen Utrecht. "We speelden tegen een uitstekende ploeg. Dat deden we met dezelfde tactiek als vorig seizoen. Dus meer vanuit de omschakeling spelen en hun backs met die van ons opvangen", analyseerde Groenendijk, die zag dat zijn spelers er flink doorheen zaten. "Dan speelt de warme ook opeens een rol."

Toch maakte ADO een goede indruk en leken ze op weg naar een overwinning tegen Utrecht. "We zijn uit een achterstand teruggekomen, hebben drie prima doelpunten gemaakt. Op voorhand teken je voor een punt in Utrecht, nu is het een rotgevoel omdat de gelijkmaker zo laat valt. Maar als ik rustig thuis zit vanavond, dan kan ik daar uiteindelijk wel mee leven."

Ondanks de remise doet ADO Den Haag nog altijd mee in de strijd om de play-offs. Groenendijk houdt hoop in een toetje van de competitie. "We zijn van ver gekomen. We begonnen dit seizoen met nul uit drie, nu staan we hier. Ik ben benieuwd of we echt een gooi kunnen gaan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen