Heerenveen kan leven met punt: "Was een heftige week"

8 april 2018, 16:48   Bijgewerkt: 8 april 2018, 16:58

In de Derby van het Noorden deelden sc Heerenveen en FC Groningen zondagmiddag de punten. Een resultaat waar beide ploegen niet bijzonder veel mee opschieten. Volgens Reza Ghoochannejhad was het desondanks een terechte uitslag.

"In de eerste helft waren wij de betere partij. We wilden hoog druk zetten en dat lukte aardig. We komen ook terecht op voorsprong", begint Reza in gesprek met FOX Sports. "In de tweede helft krijgen we dan heel vroeg een goal tegen. Toen kwamen we meer onder druk te staan. Groningen speelde toen ook aanvallender naar mijn idee. Gezien de wedstrijd is een gelijkspel dus wel terecht."

Met invaller Henk Veerman erbij probeerde Heerenveen in de slotfase nog tevergeefs een overwinning af te dwingen. "Het zat er vandaag niet in helaas. Dit was een heel heftige week voor ons", doelt Reza op de beenbreuk van Stijn Schaars en de blessure van Martin Ødegaard. "Wat er op de training gebeurde met Schaars heeft wel heel veel indruk op ons gemaakt. Uiteindelijk gaat het voetbal wel verder en moeten we ons concentreren. Maar het was een moeilijke week."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen