Faber: "Ik denk dat we nog een paar punten nodig hebben"

8 april 2018, 17:50

Grote zorgen maakt hij zich nog niet, maar Ernest Faber weet dat FC Groningen in de laatste vier wedstrijden van het seizoen nog een paar punten nodig heeft om zich veilig te spelen. Zondag pakten de Groningers een punt in en tegen Heerenveen (1-1). De tweede helft van de noordelijke derby geeft Faber vertrouwen voor het slotstuk van de competitie.

Over het spel van Groningen voor rust is Faber niet tevreden, geeft de trainer aan voor de camera's van FOX Sports. "De eerste helft was slap van onze kant. We waren niet scherp genoeg, weifelend en niet goed in de passing. De tweede helft vond ik beter. Toen hebben we een aantal mogelijkheden gekregen. Als we die in de eindfase beter hadden uitgespeeld, dan hadden we hier misschien een overwinning kunnen meemaken."

Al met al denkt dat Faber dat zijn team loon naar werken heeft gekregen. "Een punt is wel terecht", aldus de trainer. Nummer zestien Roda JC is FC Groningen dit weekend tot vier punten genaderd, waardoor de onderlinge ontmoeting van volgende week extra belangrijk is. "We willen al onze thuiswedstrijden winnen en uit willen we ook een paar punten pakken. Ik denk dat we nog een paar punten nodig hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen