Tevredenheid bij El Ahmadi: "Wij willen de play-offs vermijden"

8 april 2018, 18:18

Feyenoord heeft een prima weekend achter de rug. De Rotterdammers wonnen zelf met 1-3 bij FC Twente en zagen concurrent FC Utrecht punten verspelen tegen ADO Den Haag (3-3). Aanvoerder Karim El Ahmadi weet dat de strijd om de vierde plaats volgende week beslist kan worden.

"Die vierde plaats is nu het hoogst haalbare voor ons", zegt El Ahmadi via de clubkanalen van Feyenoord. 'Wij willen die play-offs vermijden en kunnen de vierde plaats volgende week thuis tegen FC Utrecht veiligstellen." De voorsprong van Feyenoord op FC Utrecht bedraagt nu vijf punten. Het doelsaldo van de Rotterdammers is daarnaast veel beter.

Dat Feyenoord de volle buit pakte in Enschede, was volgens de captain volledig verdiend. "We zijn niet echt in de problemen gekomen. Het is jammer van die tegengoal, maar al met al hebben we denk ik verdiend gewonnen. We zetten nu een goede reeks neer", besluit de aanvoerder. De focus van Feyenoord komt steeds meer te liggen bij de bekerfinale tegen AZ, die over twee weken op het programma staat. In de tussentijd neemt de club uit Rotterdam het nog op tegen FC Utrecht (thuis) en Willem II (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen