Chelsea valt weer tegen en speelt gelijk tegen West Ham

8 april 2018, 19:27   Bijgewerkt: 8 april 2018, 20:42

Chelsea heeft weer een tegenvaller moeten incasseren in de Premier League. De ploeg van Antonio Conte kwam zondagavond in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen West Ham United (1-1) en omdat Arsenal eerder op de dag won van Southampton, staat ook de vijfde plaats van de regerend landskampioen serieus op de tocht.

Het puntverlies was bovendien de vijfde wedstrijd in de laatste zeven duels in Engeland die niet werd gewonnen. Alleen Crystal Palace en West Bromwich Albion werden versalgen, terwijl er van Tottenham Hotspur, Manchester City, Manchester United, Watford en Bournemouth werd verloren. Tussentijds werd het bovendien kansloos uitgeschakeld in de Champions League door FC Barcelona.

Het zijn zeer teleurstellende maanden dus voor The Blues, die tegen WHU overigens wel prima voor de dag kwamen. Voor de pauze werd een doelpunt van Álvaro Morata afgekeurd na een half uur. Een paar minuten later viel uit een rommelige hoekschop de verdiende openingstreffer alsnog: César Azpilicueta werkte binnen.

Chelsea zette in de slotfase aan - en had mazzel dat N'Golo Kanté diezelfde Arnautovic op het laatste moment kon afstoppen richting het doel van Thibaut Courtois -, maar heel gevaarlijk werd het niet meer. Dus moet Conte wederom een teleurstelling incasseren en dat zal de druk die op hem ligt zeker niet minder maken. Bovendien heeft Arsenal de titelhouder weer helemaal in het vizier voor plek vijf in de Premier League. In Londen kunnen ze momenteel vooral vrezen voor The Gunners.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen