Vitesse voert ook maandag nog crisisoverleg over Fraser

8 april 2018, 22:12

Het overleg dat Vitesse momenteel voert over de positie van hoofdtrainer Henk Fraser zal maandag opnieuw verder gaan. De club overweegt serieus om de oefenmeester uit zijn functie te ontheven. Voor die beslissing zal maandag overleg plaatsvinden met de Raad van Commissarissen, alvorens er duidelijkheid zal komen.

Dat schrijft Omroep Gelderland. "We gaan ons nu beraden", aldus algemeen directeur Joost de Wit. "De resultaten zijn teleurstellend. Verder wil ik er inhoudelijk niets over zeggen. Natuurlijk is er veel druk. Die is er bij Vitesse altijd. We moeten onze doelstellingen halen en daar hoort het winnen van de play-offs bij."

De Wit benadrukt ook nog dat niet de RvC of de Russische eigenaren bepalen wat er gaat gebeuren, maar de directie van de Arnhemmers. "Zo is dat overal geregeld. De RvC controleert en houdt toezicht, de mensen van Vitesse beslissen. Als de RvC geen akkoord geeft? Dan gaat het niet door, maar dat gebeurt bijna nooit."

Pikant duel

Voor Fraser staat er, na twee nederlagen tegen degradatiekandidaten Roda JC en NAC Breda, komend weekend bovendien een pikante wedstrijd op het programma. De coach moet het, mits hij nog werkzaam is bij Vitesse, opnemen tegen zijn toekomstige werkgever Sparta Rotterdam. Dat speelt echter totaal geen rol, liet De Wit weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen