Fortuna Sittard vindt de beslissing van de KNVB 'een schandaal'

8 april 2018, 22:45

Fortuna Sittard is woedend over het besluit van de KNVB in de zaak rondom Teun Bijleveld. De voetbalbond besloot dat het duel tussen Jong Ajax en NEC overgespeeld moet worden, terwijl het zelf in de fout ging met de administratie. Het zorgt voor woede in Limburg, waar ze juist blij waren dat de Nijmegenaren afgelopen vrijdag onderuit gingen.

"Deze beslissing is een schandaal, omdat Fortuna de enige is die mogelijk wordt geschaad door een fout waar het niks aan kan doen", liet eigenaar Isitan Gün weten tegenover De Limburger. Toch hoopt hij dat het uiteindelijk vooral positief uitpakt. "Met deze beslissing zijn we alleen maar gemotiveerder om onze tegenstanders zowel binnen als buiten het veld te verslaan en onze doelen te bereiken."

Na de competitie wil de bestuurder graag uitgebreider ingaan op de volgens hem 'teleurstellende' beslissing van de KNVB, omdat hij zich eerst wil focussen op de resterende vier wedstrijden in de Jupiler League. Trainer Kevin Hofland liet via Twitter weten dat hij zich vooral wil focussen op de 'laatste vier finales' met zijn ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen