PEC brengt bod uit op Van Duinen: "Een stapje omhoog"

9 april 2018, 08:10

PEC Zwolle wordt mogelijk de nieuwe bestemming van Mike van Duinen. De 26-jarige aanvaller heeft nog een contract tot 2019 bij Excelsior, maar de club uit Overijssel heeft een eerste bod op de spits uitgebracht. Dat meldt De Stentor.

Van Duinen zegt zelf niets te weten van een bod op hem, maar de stap naar PEC lijkt hij wel te zien zitten. "PEC doet de laatste jaren structureel mee in het linkerrijtje. Vorig jaar hadden ze een minder jaar maar de jaren ervoor hebben ze onwijs goed gepresteerd. Voor mij zou het een stapje omhoog zijn", reageert de aanvaller. "Ik weet dat ze geïnteresseerd zijn. Ik heb hier nog een contract, dus het is eerst aan de clubs. Er is tijd zat. Wij hebben nog vier wedstrijden en daarin moet ik gewoon knallen voor Excelsior."

De kans is groot dat Van Duinen de eerste zomeraanwinst van PEC gaat worden. De club is daarnaast ook geïnteresseerd in Jesper Drost. De middenvelder verruilde PEC in 2015 voor FC Groningen, maar wist daar niet echt door te breken. Mogelijk kan PEC zijn loopbaan nieuw leven inblazen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen