Van den Brom: "Ik heb niks verkeerds gezegd volgens mij"

9 april 2018, 08:25   Bijgewerkt: 9 april 2018, 08:43

De kritiek van John van den Brom op arbiter Kevin Blom was absoluut niet mals na afloop van AZ tegen PSV (2-3). De trainer van de Alkmaarders zei dat hij het geen goede zaak vond dat Blom een topduel als AZ tegen PSV mag fluiten. Zijn kritiek was stevig, maar spijt heeft hij daar niet van.

Witheet stond Van den Brom na het verloren duel FOX Sports te woord. "Het was een lachwekkende strafschop, die onze vriend Kevin Blom weer eens gaf. En de rode kaart voor Ron Vlaar was ook lachwekkend. Hij raakt hem niet. Maar goed, hier kun je op wachten bij deze scheidsrechter. Het is wel zuur dat je door zulke beslissingen van iemand op het veld verliest", sprak Van den Brom.

Tegenover het Algemeen Dagblad heeft de coach gereageerd op zijn pittige teksten. Hij verwijt zichzelf niets. "Ik vind dat ik het mag zeggen als ik de scheidsrechter niet goed vind. Daarin heb ik niks verkeerds gezegd volgens mij. Ik had het ook goed gevonden als Kevin na afloop voor de camera was gekomen. Dat was hij aanvankelijk van plan maar hij is weggebleven. Dat vind ik jammer. Ook jammer is dat we het hier over moeten hebben. Heel Nederland had moeten praten over het spektakel die de wedstrijd was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen