Berghuis scoort, maar baalt: "Geen reden om naast te schieten"

9 april 2018, 09:40

Niet iedere Feyenoorder reisde zondag met enkel een goed gevoel terug naar Rotterdam na de 1-3 overwinning tegen FC Twente. Steven Berghuis was weliswaar blij dat hij met een goal had bijgedragen aan de zege in Enschede, maar baalde er anderzijds van dat de Tukkers daardoor dieper in de problemen zijn geduwd.

Twente zal in de laatste vier wedstrijden alle zeilen moeten bijzetten om directe degradatie te voorkomen. De achterstand op nummer zeventien Sparta Rotterdam bedraagt na de afgelopen speelronde vier punten. "Ik heb hier mijn debuut in het profvoetbal gemaakt. Ze hebben me hier de kans gegeven, ik heb me hier kunnen ontwikkelen en daar heb ik veel aan gehad", begint Berghuis zijn verhaal via de officiële kanalen van Feyenoord.

Iets meer dan twintig minuten voor tijd tekende de buitenspeler mijn zijn veertiende van het seizoen voor de 1-2 in de Grolsch Veste. Dat hij daarmee zijn oude club pijn deed, beseft Berghuis al te goed.  "Maar het is geen reden om een bal naast te schieten. Ik hoop dat ze directe degradatie alsnog kunnen ontlopen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen