Opgeven gaan optie voor Assaidi: "We hebben geen keuze"

9 april 2018, 11:21

De weken van de waarheid dienen zich aan voor FC Twente. Na het afgelopen weekend is de kans op lijfsbehoud flink geslonken voor de Tukkers. Oussama Assaidi weet dat Twente diep in de problemen zit, maar de hoop op een goede afloop geeft hij nog niet op.

Het afgelopen weekend had niet dramatischer kunnen verlopen voor de Tukkers. Zelf gingen zij onderuit tegen Feyenoord, terwijl concurrenten Roda JC en Sparta Rotterdam wél de volle buit pakten. "Zolang er hoop is, moeten we er vol voor blijven gaan. We hebben nog vier wedstrijden, dat zijn twaalf punten. We moeten er alles aan doen met zijn allen om deze mooie club erin te houden. Dat moet snel gaan gebeuren, het betekent volgende week winnen", zegt een strijdvaardige Assaidi via de clubkanalen van Twente.

De achterstand van Twente op nummer zeventien Sparta Rotterdam bedraagt vier punten. In de laatste wedstrijden van het seizoen treffen de Tukkers ADO Den Haag (uit), PEC Zwolle (thuis), Vitesse (uit) en NAC Breda (thuis). Opgeven is geen optie, aldus Assaidi. "We hebben geen keuze. FC Twente is een fantastische club met fantastische fans die maar blijven komen. Het doet pijn om onderaan te voetballen, maar we kunnen nu niet opgeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen