Guardiola geeft halve finale niet op: "We gaan het proberen"

9 april 2018, 16:02

Heel groot is de kans niet dat Manchester City zich dinsdag alsnog weet te plaatsen van de halve finale Champions League. The Citizens gingen een week geleden met 3-0 onderuit tegen Liverpool, waardoor een klein mirakel nodig is om alsnog door te stoten naar de halve eindstrijd. Trainer Pep Guardiola geeft de hoop in elk geval niet op.

De omstandigheden moeten volgens Guardiola perfect zijn, wil Manchester City de 3-0 ongedaan maken. "We hebben negentig minuten en er kan van alles gebeuren. We gaan ervoor en zullen zien wat dat oplevert", begint de Spaanse coach, die zegt dat zijn team op zoek moet gaan naar 'het momentum'. "Zelfs als we een doelpunten incasseren, dan moeten we de hoop niet opgeven."

Guardiola zegt op de persconferentie dat het een genot is om trainer van Manchester City te zijn, ondanks dat de laatste duels tegen Liverpool (3-0) en Manchester United (2-3) verloren gingen. "Ik weet dat je op resultaten wordt afgerekend, maar wat als je kijkt naar ons spel? Mijn team is buitengewoon, exceptioneel. Nadat we de doelpunten incasseerden tegen Manchester United, bleven we kansen creëren. Ik ben erg blij met de manier waarop we verloren hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen