Fraser heeft begrip voor uitblijven beslissing over zijn positie

9 april 2018, 17:23

Nog altijd is onduidelijk of Henk Fraser zijn laatste wedstrijd als trainer van Vitesse achter de rug heeft. De 51-jarige coach leidde maandag de training, maar op de achtergrond vindt een crisisberaad over de positie van Fraser plaatst. Dat er nog altijd geen beslissing is genomen, vindt Fraser begrijpelijk.

"Je kunt ook zeggen dat de club het zorgvuldig moet doen. Zoals ik mijn beslissingen ook zorgvuldig moet nemen", zegt Fraser tegenover Omroep Gelderland. Onder meer de Oostenrijker Yevgeni Merkel en de Rus Valeri Oyf beslissen over de toekomst van Fraser.  "Deze organisatie is iets anders. Sommigen moeten misschien van ver komen. Dat is de realiteit. Er zal dadelijk wel een moment komen naar mij. En ook naar jullie."

Fraser houdt voorlopig het hoofd koel. "Ik ben ook niet zo overdreven emotioneel. Ik moet presteren en ik ben hoofdverantwoordelijk. Net zoals spelers op de bank komen als zij niet presteren. Toch? Maar ik begrijp heel goed dat dit interessant nieuws is. Het is hooguit vervelend. Want je ziet liever niet in zwaar weer. Ik focus mij op mijn werk en dat doe ik volgens mij al twee jaar."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen