Reiziger: "Bestuurlijk snap ik NEC, sportief heb ik andere mening"

9 april 2018, 20:44

NEC is vast gewaarschuwd: Jong Ajax is erop gebrand om ook de replay van het competitieduel te winnen. "Er komt een warm welkom", aldus Michael Reiziger, trainer van de Amsterdamse beloftenploeg. De KNVB bepaalde zondag dat Jong Ajax - NEC overnieuw moet worden gespeeld, omdat vrijdag Teun Bijleveld niet speelgerechtigd was.

"Het is jammer, maar het maakt niet uit. We gaan de wedstrijd weer in. Dat gebeurt waarschijnlijk met een ander gevoel dan we deden. Dat zullen ze bij NEC ook wel merken", zegt Reiziger tegen FOX Sports. "Los daarvan is het een mooie wedstrijd voor onze groep. Er zal meer spanning bij komen kijken, dat maakt het ook aantrekkelijk."

Reiziger toont begrip voor NEC, dat vrijdag na afloop meteen bezwaar aantekende. "Het is hun goed recht. Bestuurlijk snap ik het wel, sportief heb ik een andere mening. Ik denk dat wij de wedstrijd terecht hebben gewonnen, een wedstrijd is niet afhankelijk van één persoon."

Over de schorsing van Bijleveld was veel te doen. Ajax kreeg te horen dat hij niet geschorst was, en daarom stelde Reiziger hem op. "We hadden geïnformeerd, en kregen groen licht. Het is ook duidelijk dat de KNVB zegt dat het niet de schuld is van Ajax."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen