Bayer Leverkusen deelt gevoelige tik uit aan RB Leipzig

9 april 2018, 22:37

Bayer Leverkusen heeft RB Leipzig een harde tik uitgedeeld. In Leipzig won Die Werkself met 1-4. Voor Leverkusen is dit een belangrijke zege op weg naar de Champions League. Leipzig speelt donderdag de return in de kwartfinale van de Europa League tegen Olympique Marseille.

Beide ploegen startten met aanvallend voetbal. Leipzig was de bovenliggende ploeg en dat resulteerde voor de thuisploeg in een voorsprong. Marcel Sabitzer schoot van een meter of zeventien goed in de hoek. Leipzig liet zich op slag van rust kloppen in de omschakeling. Leon Bailey (op archiefbeeld) was het eindstation.

Leverkusen was in de tweede helft uitermate effectief. Met een verre trap van doelman Bernd Leno kwam Julian Brandt alleen voor de keeper van Leipzig: 1-2. Niet veel later kregen de gastheren een vrije trap van Leverkusen niet weg, en daar was Panagiotis Retso als de kippen bij. De pijnlijke avond voor Leipzig werd twintig minuten compleet. Kevin Volland schoof de bal vanaf de penaltystip in de hoek.

Bayer staat na 29 wedstrijden vierde. Aan het einde van de rit betekent dat kwalificatie voor de Champions League. Leipzig en Eintracht Frankfurt volgen Leverkusen op twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen