Hofland: "Het hadden wel tien minuten extra tijd kunnen zijn"

9 april 2018, 23:01

RKC Waalwijk - Fortuna Sittard (0-0) kreeg zeven minuten blessuretijd, maar dat hadden er volgens Kevin Hofland meer kunnen zijn. De irritante thuisploeg kroonde zich maandagavond tot kampioen tijdrekken. "Maar dit hoort bij voetbal, en daar moeten wij iets tegenover zetten", aldus Hofland.

Toch was de trainer van Fortuna Sittard kritisch op de arbitrage. "Er waren dubieuze momenten. Wij kregen een gele kaart voor één overtreding, zij voor drie. Er werd niets mee gedaan", zegt Hofland tegen FOX Sports. "Het is niet zo dat we hierdoor gelijkspeelden, maar een scheidsrechter moet het ook aanvoelen. Het hadden misschien wel tien minuten extra tijd kunnen zijn, in plaats van zeven. De scheidsrechter liet veel toe, met dubieuze beslissingen, aan beide kanten."

In die blessuretijd maakte Fortuna wel de gelijkmaker. Zodoende hebben de Limburgers de titel van de Jupiler League niet meer in eigen hand. "De eerste helft hadden we goede mogelijkheden, maar was het te onrustig. De tweede helft was beter, maar RKC was ook gevaarlijker. Na de 1-0 werd het voor mij lastig. Zij speelden compact, en moet het balletje goed vallen. Gelukkig viel-ie goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen