'Hiddink succesvoller dan Advocaat en Beenhakker'

Ger
9 juni 2006, 13:28

Van de Nederlandse bondscoaches met een buitenlandse ploeg zal Guus Hiddink volgens de bezoekers van FCUpdate.nl het meeste succes boeken op het WK in Duitsland. De oud-trainer van PSV kreeg in een poll op deze site beduidend meer stemmen dan Dick Advocaat en Leo Beenhakker.

Hoewel Hiddink met Australië in de poulefase onder meer stuit op wereldkampioen Brazilië, hebben veel bezoekers toch vertrouwen in een goed toernooi voor the Socceroos. Volgens 58 procent van de stemmers zal de Achterhoekse coach in ieder geval meer succes boeken dan collega's Advocaat en Beenhakker.

Voor de bondscoaches van Zuid-Korea en Trinidad & Tobago is slechts een rol in de marge weggelegd. Slechts 11 procent van de stemmers verwacht dat Advocaat in Duitsland verder komt dan Hiddink en Beenhakker. Met WK-debutant Trinidad & Tobago onder zijn hoede hoeft Beenhakker zich al helemaal geen illusies te maken. Een schamele 4 procent denkt dat Don Leo op het toernooi de succesvolste coach van het trio zal zijn.

De overige 27 procent van de stemmen ging naar een vierde optie: alle coaches sneuvelen met hun land in de eerste ronde. In dat geval is het volledig aan Marco van Basten om met Oranje de Nederlandse eer hoog te houden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen