Bertrams brengt rust in de duiventil van het doel van NAC

10 april 2018, 08:41

Andries Noppert, Mark Birighitti, Nigel Bertrams: alle drie stonden ze meermaals onder de lat dit seizoen bij NAC Breda. Alle drie werden ze ook (noodgedwongen) gepasseerd door trainer Stijn Vreven. Het leek maar niet rustig te worden in het doel van Breda, maar inmiddels heeft bijna niemand het meer over de soap bij NAC Breda. En juist dát is goed nieuws.

"Hoe minder over mij gepraat wordt, hoe beter ik het doe", beseft Bertrams tegenover BN/De Stem, die de laatste maanden hard aan zichzelf gewerkt heeft. "In het begin hebben Jelle ten Rouwelaar en ik hard moeten werken aan mijn manier van keepen. We zaten totaal niet op één lijn. Ik had bij Willem II geleerd om heel snel uit de goal te komen, mezelf klein te maken en gelijk erop te duiken. Bij Jelle is het wachten, wachten, wachten, dan reageren en pas binnen twee meter erop. Het was moeilijk om me daaraan aan te passen, omdat ik veel meer geduld moest hebben in de goal. Inmiddels zitten we allebei op één lijn."

Bertrams houdt op die manier veel ballen uit het doel, hield al een paar keer de nul, maar werd sinds zijn terugkomst na zijn schorsing liefst driemaal (!) gepasseerd door ploeggenoten. "Het is mega frustrerend als de bal er via een ploeggenoot in gaat. De verdedigers doen het niet expres, ze willen de bal eruit halen. Maar het blijft bizar dat er zoveel goals via een eigen speler binnen gaan. Hoe is het mogelijk?", vraagt hij zich af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen